RPG Sunshine world
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG Sunshine world

Forum o ljudjeh, vampirjih, volkodlakih in demonih ter boji med njimi...

PortalKazaloLatest imagesRegistriraj sePrijava

Učenje

Go down 
AvtorSporočilo
Nya Selyn
mojster
Nya Selyn

Število prispevkov : 201
Denar : 4500
Registration date : 27/03/2008

Character sheet
Zdravje:
Učenje Left_bar_bleue50/50Učenje Empty_bar_bleue  (50/50)
Deamon:
Učenje Left_bar_bleue20/50Učenje Empty_bar_bleue  (20/50)
Izkušnje:
Učenje Left_bar_bleue1/30Učenje Empty_bar_bleue  (1/30)

Učenje Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Učenje   Učenje Icon_minitimeTor Maj 06, 2008 12:57 am

Učenje

1. KDAJ LAHKO ZAČNEM Z UČENJEM?

Z učenjem lahko začnete takoj ko napredujete v čin meščan. Pa brez skrbi to ni zahtevno kajti za ta čin potrebujete zgolj 5 postov.

2. ISKANJE MOJSTRA:

Seveda boste v učenca napredovali šele ko boste našli mojstra, ki vas bo pripravljen poučevati. Mojstra lahko poiščete v temi OGLASI, lahko pa se za to domenita tudi po ZS-ju. Poučuje vas lahko samo nekdo, ki je po činu VSAJ sam mojster ali še bolje da je višji čin.
OPOZORILO: Če se s svojim bodočim mojstrom dogovorite za učinje po ZS-ju mi morate to nujno sporočiti, da bom lahko novopečenemu učencu spremenila čin v učenca.

3. KAJ NAREDITI KO NAJDEM MOJSTRA?

S svojim mojstrom se domenita za kraj kjer se bosta v RPG ŽIVLJENJU dobila in nato do nadaljnega, natančneje dokler ne napredujete v mojstra potujete z njim.

4. KAJ JE VLOGA MOJSTRA?

Mojster vas poučuje o preživetju v naravi, odnosih do in med ostalimi rasami, poučuje vas o zgodovini sveta in posameznih ras ter najpomembneje uči vas o magiji. Mojster budno spremlja vaše pisanje ter razvoj vašega lika, vas spodbuja ter svetuje kako in kaj naj popravite. Ko vaš mojster meni, da ste pripravljeni, mi to sporoči po ZS-ju in vaš lik, seveda z mojim privoljenjem, napreduje v mojstra.

Med urjenjem lahko vam mojster zadaja razne naloge različnih narvi. Lahko temeljijo na magiji, preživetju v naravi, vam npr. zada naj vi pripravite tabor, in lahko temeljijo na boju.

Mojster vam lahko podeli določeno šr. točk za opravljene naloge, seveda je to odvisno od tega kako je zadovoljen z vašim stilom pisanja ter izvirnostjo in domišlijo, ki jo pri tem pokažete.
Podeli vam lahko NAJVEČ naslednje št točk:

1.Napad: 5 (NAJVEČ)
2.Obramba: 5 (NAJVEČ)
3.Moč: 5 (NAJVEČ)
4.Spretnost: 5 (NAJVEČ)
5.Inteligenca: 5 (NAJVEČ)
6.Ostrovidnost:5 (NAJVEČ)
7.Magija: 10 (NAJVEČ)
8.Pustolovščine: 1 (ŠELE NA KONCU URJENJA OB NAPREDOVANJU V MOJSTRA)

5. ŠE KAJ?

Da. Ko iščete mojstra morate biti pozorni na odnose med rasami, ki so opisane v Začetku->Opisi. Volkodlak npr. ne more imeti za mojstra vampirja, in obratno, saj se ti dve rasi sovražita.

Nazaj na vrh Go down
https://moonlight-sunshine-w.slovenianforum.com

Učenje
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1